Hier komt een titel

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content go. CSS dit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Scroll naar beneden om verder te gaan!

Wie ben je?

Strategie. Het verschil mot er wezen

Welke koers wil je varen? Wij bepalen samen met jou welke doelen jij wilt behalen en hoe deze bereikt kunnen worden. Van Aap tot Zus denken we mee in online én offline vormen om jouw bedrijf in de markt te (her)positioneren.

POSITIONERING – BRANDING – MISSIE – VISIE

Wat is jouw verhaal?

Content.  Jouw verhaal naadloos aansluiten

Ja toch, niet dan? Met de JENK-stemwijzer vinden wij de taal die past bij jouw bedrijf. Het behoud van de identiteit staat hierbij op de eerste plaats. Wij zetten jouw gedachten om in woorden en beelden en geven jou een stem.

TEKST – VIDEO – FOTOGRAFIE – COPYWRITING – (DIGITAAL) MAGAZINE

Ben je blij met je spiegelbeeld?

Ontwerp. Tekenen buiten de lijntjes

Wij zijn een artistieke dromenvanger. Zie jij het (nog niet) in je hoofd? Dan zetten wij het op papier, op een website of op een wc-deur. Waar je maar wilt, wij zorgen voor het perfecte design.

GRAFISCHE VORMING – LOGO – HUISSTIJL

Ben je de web kwijt?

Websiteontwikkeling en UX. Waar een wil is, is een web

Wij maken jou wegwijs in jouw digitale huis. Een bestaande website herinrichten en ervoor zorgen dat jij en je bezoekers er met gemak doorheen wandelen. Of beginnen bij de fundering en samen alles opbouwen.

UX (User Experience) – WEBSITE – WEBSITEONTWIKKELING

Heb je geen idee?

Complete concepten. Buitensporig brainstormen

Kom effe lekker een bakkie pleur doen in onze yellow subterrain. Samen kijken we wat jij nodig hebt. Je gaat de deur uit met vernieuwende ideeën en frisse energie.

CAMPAGNES – COMPLETE CREATIEVE CONCEPTEN – ?

Jenk_2021 Voorwaarden

Instagram . Facebook . Linked-in

Ons portfolio

Bijzonder, opmerkelijk en eigenwijs. Creativiteit is vanzelfsprekend, champagne noodzakelijk, humor een must. Wij zijn JENK. Grote muil, klein hartje. Niet lullen maar poetsen. Kortom: Oer-Rotterdams! JENK helpt bedrijven en organisaties zich te onderscheiden en te (her)positioneren. Met overtuigende marketing- en communicatiestrategieën, krachtige campagnes, legendarische logo‘s, hemelse huisstijlen en tijdloze teksten. JENK is een ideale mix van ouwe rotten en jonge honden, eerwaardige ervaring en geniale geesten. Onder het motto “Roffa is boffa” werken we graag met volle overgave aan jouw merkwaardigheid.

Ech wel!

De
rotterdam
jenkies

Stefan van Ewijk
Tekstschrijver

Stefan is een ware woordkunstenaar. Hij weet iedere chagrijnige of saaie tekst om te vormen tot een fonkelende en wervelende betovering. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels, het dondert hem niet. Hij komt er wel uit. Stefan is zo’n man die je om een boodschap stuurt. Hij luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn PC — als enige van JENK weigert hij met een Mac te werken — en zie je het borrelen en bruisen in zijn PC-Hooft. Even is het stil, maar dan … BOEM!

Q

Stefan van Ewijk: Tekstschrijver

Stefan is een ware woordkunstenaar. Hij weet iedere chagrijnige of saaie tekst om te vormen tot een fonkelende en wervelende betovering. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels, het dondert hem niet. Hij komt er wel uit. Stefan is zo’n man die je om een boodschap stuurt. Hij luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn PC — als enige van JENK weigert hij met een Mac te werken — en zie je het borrelen en bruisen in zijn PC-Hooft. Even is het stil, maar dan … BOEM!
Een donderend geratel op het toetsenbord. Net zo lang tot de tekst helemaal TOP is! Bij JENK is Stefan ook degene die ons team bij elkaar houdt. Hij voelt precies aan wanneer iemand een steuntje in de rug nodig heeft. Op die momenten spreekt hij een vriendelijk woord of weet hij exact op tijd een fles bubbels open te rukken.likken!

Ronald Schoonrok
Creatief vormgever

De ‘Obelix’ van JENK. Viel als klein jongetje in een ketel met Red Bull en staat sindsdien nooit meer uit. Hij is bezeten van burgers, wild van wielen en chronisch creatief. Schrijf ieder idee van hem op een post-it en je kunt er met gemak de evenaar mee beplakken. Verrassende concepten, designs om van te kwijlen en campagnes waarvan je denkt: waarom heb ik dat niet bedacht!? Het zit allemaal in het knuffelbare lijf van onze wereldrecordhouder ‘buiten het papier kleuren’.

Q

Ronald Schoonrok: Creatief vormgever

De ‘Obelix’ van JENK. Viel als klein jongetje in een ketel met Red Bull en staat sindsdien nooit meer uit. Hij is bezeten van burgers, wild van wielen en chronisch creatief. Schrijf ieder idee van hem op een post-it en je kunt er met gemak de evenaar mee beplakken. Verrassende concepten, designs om van te kwijlen en campagnes waarvan je denkt: waarom heb ik dat niet bedacht!? Het zit allemaal in het knuffelbare lijf van onze wereldrecordhouder ‘buiten het papier kleuren’. Ronald ziet kansen voordat ze zich voordoen, is een meesterverbinder en een echte ‘wéldoener’: waar anderen twijfelen, doet hij het gewoon wél. Naast mede-eigenaar en drijvende kracht van JENK, is Ronald ook Chief Groot Hart (CGH). Hij staat klaar voor iedereen die hem nodig heeft. Zonder vragen en zonder oordelen…

Timia van marrelo
Creatief vormgever

‘Hard van bùitûh, zach van binne…’ Laat je niet op het verkeerde been zetten door onze eigen ‘Haagse Hannie’. Stevig gebekt, maar zo aaibaar als een pas geboren puppy. Timia is een ware levensgenieter en onvervalst gezelligheidsdier, maar ook een echte aanpakker met meer talent dan ze zelf wil toegeven. Digitaal of print, van logo tot huisstijl en van magazine tot menukaart… Ze rust niet voordat ze alles naar tevredenheid heeft afgerond. Wees een beetje lief voor onze Tiemes en ze gaat voor je door het vuur…!

Bram Boemaars
Creatief vormgever

De enige ‘trans-stadsueel’ van JENK is geboren in het verkeerde lichaam. Bram zat als rechtgeaarde Rotterdammert jarenlang gevangen in het lijf van een argeloze Brabander. In 2002 besloot hij zijn ware (Boem)aard te laten zien en vertrok naar Rotterdam. Op zijn bourgondische inborst en voorliefde voor karren met bloemen na, is er weinig meer dat hem linkt aan zijn Zundertse verleden. Bram is een ware stylist met een onderscheidende frisse kijk en kunstzinnige blik.

Q

Bram Boemaars: Creatief Vormgever

De enige ‘trans-stadsueel’ van JENK is geboren in het verkeerde lichaam. Bram zat als rechtgeaarde Rotterdammert jarenlang gevangen in het lijf van een argeloze Brabander. In 2002 besloot hij zijn ware (Boem)aard te laten zien en vertrok naar Rotterdam. Op zijn bourgondische inborst en voorliefde voor karren met bloemen na, is er weinig meer dat hem linkt aan zijn Zundertse verleden. Bram is een ware stylist met een onderscheidende frisse kijk en kunstzinnige blik. Zijn urban designs zijn minstens zo herkenbaar als zijn karakteristieke kuif. Bram is de motor van de studio, de animator, huisdeejay, het vertrouwde aanspreekpunt, de personal trainer, wandelende festivalagenda, mister ‘Eigen Huis & Tuin’, voedingsdeskundige, Rotterdamse horecagids en het welkome baken van rust binnen JENK…

Eva Veldt
UX, UI & Webdesigner

Als klein meisje wist ze het al: ‘Later als ik groot ben, word ik ook een Rotterdam JENKie!’ En ze hield woord. Nog voor het eind van haar studie veroverde ze niet alleen een gele stoel, maar ook de harten van de andere JENKies. En inmiddels van ieder ander met wie ze in contact komt. Eva is namelijk even scherp als ontwapenend, even analytisch als empathisch. Wat ze doet, doet ze met hart en hoofd. Doordacht en doordrongen, betrokken en begaan. Denken als de doelgroep kan Eva als geen ander.

Q

Eva Veldt: UX, UI & webdesigner

Als klein meisje wist ze het al: ‘Later als ik groot ben, word ik ook een Rotterdam JENKie!’ En ze hield woord. Nog voor het eind van haar studie veroverde ze niet alleen een gele stoel, maar ook de harten van de andere JENKies. En inmiddels van ieder ander met wie ze in contact komt. Eva is namelijk even scherp als ontwapenend, even analytisch als empathisch. Wat ze doet, doet ze met hart en hoofd. Doordacht en doordrongen, betrokken en begaan. Denken als de doelgroep kan Eva als geen ander. Als UX*- en UI**-designer heeft ze namelijk oog voor detail én voor the big picture. Als Eva zich met een website bemoeit, weet je zeker dat gebruikers er in polonaise doorheen klikken!

* Spreek uit als Joewiks, niet als uks. UX staat voor User eXperience, Uks of Uggs voor hele lelijke laarzen waarvan de tranen spontaan in je ogen springen. Hier wil je als user alles behalve een experience mee.

** Spreek uit als Joewaai, niet als ui. UI staat voor User Interface, ui voor een groente waarvan de tranen spontaan in je ogen springen. Zie ook Uggs.

david veldt
creatief strateeg

‘Data-data-taaaa!!!’ Heb je nog nooit juichend een buikschuiver gemaakt na een presentatie over de data achter je website en socials? Dan wordt het tijd dat je onze ‘Haarlem Googletrotter’ en E-commercespecialist Olav ontmoet. Onze eigen ‘Ace of Speets’ heeft de gave om je web analytics met aanstekelijk enthousiasme te vertalen naar een spannend en bovenal begrijpelijk verhaal. Hij is de reisleider van de customer journey en de koning van de conversie.

Naomi
Tekstschrijver

Als klein meisje wist ze het al: ‘Later als ik groot ben, word ik ook een Rotterdam JENKie!’ En ze hield woord. Nog voor het eind van haar studie veroverde ze niet alleen een gele stoel, maar ook de harten van de andere JENKies. En inmiddels van ieder ander met wie ze in contact komt. Eva is namelijk even scherp als ontwapenend, even analytisch als empathisch. Wat ze doet, doet ze met hart en hoofd.

Onze
Flexibele
Schil

Wilco Koldenhof
Filmmaker

‘Data-data-taaaa!!!’ Heb je nog nooit juichend een buikschuiver gemaakt na een presentatie over de data achter je website en socials? Dan wordt het tijd dat je onze ‘Haarlem Googletrotter’ en E-commercespecialist Olav ontmoet. Onze eigen ‘Ace of Speets’ heeft de gave om je web analytics met aanstekelijk enthousiasme te vertalen naar een spannend en bovenal begrijpelijk verhaal. Hij is de reisleider van de customer journey en de koning van de conversie.

Andre
Creatief schrijver

‘Data-data-taaaa!!!’ Heb je nog nooit juichend een buikschuiver gemaakt na een presentatie over de data achter je website en socials? Dan wordt het tijd dat je onze ‘Haarlem Googletrotter’ en E-commercespecialist Olav ontmoet. Onze eigen ‘Ace of Speets’ heeft de gave om je web analytics met aanstekelijk enthousiasme te vertalen naar een spannend en bovenal begrijpelijk verhaal. Hij is de reisleider van de customer journey en de koning van de conversie.

Olav Speets
Online 

‘Data-data-taaaa!!!’ Heb je nog nooit juichend een buikschuiver gemaakt na een presentatie over de data achter je website en socials? Dan wordt het tijd dat je onze ‘Haarlem Googletrotter’ en E-commercespecialist Olav ontmoet. Onze eigen ‘Ace of Speets’ heeft de gave om je web analytics met aanstekelijk enthousiasme te vertalen naar een spannend en bovenal begrijpelijk verhaal. Hij is de reisleider van de customer journey en de koning van de conversie.

Freek Rijna
Online 

‘Data-data-taaaa!!!’ Heb je nog nooit juichend een buikschuiver gemaakt na een presentatie over de data achter je website en socials? Dan wordt het tijd dat je onze ‘Haarlem Googletrotter’ en E-commercespecialist Olav ontmoet. Onze eigen ‘Ace of Speets’ heeft de gave om je web analytics met aanstekelijk enthousiasme te vertalen naar een spannend en bovenal begrijpelijk verhaal. Hij is de reisleider van de customer journey en de koning van de conversie.

Q

Olav Speets: E-Commerce analyst

‘Data-data-taaaa!!!’ Heb je nog nooit juichend een buikschuiver gemaakt na een presentatie over de data achter je website en socials? Dan wordt het tijd dat je onze ‘Haarlem Googletrotter’ en E-commercespecialist Olav ontmoet. Onze eigen ‘Ace of Speets’ heeft de gave om je web analytics met aanstekelijk enthousiasme te vertalen naar een spannend en bovenal begrijpelijk verhaal. Hij is de reisleider van de customer journey en de koning van de conversie. Zeg je A, dan test hij B. Als hedendaagse Hans van Grietje strooit hij met digitale broodkruimels die hij ook nog eens moeiteloos terugvindt. En dat niet alleen, hij weet precies wie er waar en wanneer van de kruimels heeft gegeten. Olav staat synoniem voor professionaliteit, sympathie én snelheid (op vier wielen) en zorgt binnen JENK voor structuur, PS4 Gran Turismo-sessies en Jopen bier!

Sam Otte
YKS1 Engineer 

‘Data-data-taaaa!!!’ Heb je nog nooit juichend een buikschuiver gemaakt na een presentatie over de data achter je website en socials? Dan wordt het tijd dat je onze ‘Haarlem Googletrotter’ en E-commercespecialist Olav ontmoet. Onze eigen ‘Ace of Speets’ heeft de gave om je web analytics met aanstekelijk enthousiasme te vertalen naar een spannend en bovenal begrijpelijk verhaal. Hij is de reisleider van de customer journey en de koning van de conversie.

Your content goes here.

Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

BAKKIE DOEN
IN ONZE YELLOW SUBTERRAIN?

Bijzonder, opmerkelijk en eigenwijs. Creativiteit is vanzelfsprekend, champagne noodzakelijk, humor een must. Wij zijn JENK.

010-12345678

info@jenk.nl

zomerhofstraat 60, 3032 AA Rotterdam

Bijzonder
opmerkelijk
eigenwijs

communicatiestrategieën, krachtige campagnes, legendarische logo‘s, hemelse huisstijlen en tijdloze teksten. JENK is een echt totaal lokaal. Een ideale mix van ouwe rotten en jonge honden, eerwaardige ervaring en geniale geesten. Ondercampagnes, legendari het motto “Roffa is boffa” werken we graag met volle overgave aan jouw merkwaardigheid. Creativiteit is vanzelfsprekend. Campagnes, legendarische logo’s.

onze diciplines

strategie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

content

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

ontwerp

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

branding

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

copywriting

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

webdevelopment

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

DE
ROTTERDAM JENKIES

Als kleine jongen verzamelde hij lettervermicelli en speelde hij het liefst met de klinkers uit de straat. Stefan is een ware woordkunstenaar. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels. Je kunt hem om een boodschap sturen. Hij kijkt, luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn laptop en begint het te borrelen en te bruisen. Even is het stil … BOEM!

LEES MEER

Als kleine jongen verzamelde hij lettervermicelli en speelde hij het liefst met de klinkers uit de straat. Stefan is een ware woordkunstenaar. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels. Je kunt hem om een boodschap sturen. Hij kijkt, luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn laptop en begint het te borrelen en te bruisen. Even is het stil … BOEM!

LEES MEER

Als kleine jongen verzamelde hij lettervermicelli en speelde hij het liefst met de klinkers uit de straat. Stefan is een ware woordkunstenaar. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels. Je kunt hem om een boodschap sturen. Hij kijkt, luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn laptop en begint het te borrelen en te bruisen. Even is het stil … BOEM!

LEES MEER

Als kleine jongen verzamelde hij lettervermicelli en speelde hij het liefst met de klinkers uit de straat. Stefan is een ware woordkunstenaar. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels. Je kunt hem om een boodschap sturen. Hij kijkt, luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn laptop en begint het te borrelen en te bruisen. Even is het stil … BOEM!

LEES MEER

Als kleine jongen verzamelde hij lettervermicelli en speelde hij het liefst met de klinkers uit de straat. Stefan is een ware woordkunstenaar. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels. Je kunt hem om een boodschap sturen. Hij kijkt, luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn laptop en begint het te borrelen en te bruisen. Even is het stil … BOEM!

LEES MEER

Als kleine jongen verzamelde hij lettervermicelli en speelde hij het liefst met de klinkers uit de straat. Stefan is een ware woordkunstenaar. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels. Je kunt hem om een boodschap sturen. Hij kijkt, luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn laptop en begint het te borrelen en te bruisen. Even is het stil … BOEM!

LEES MEER

Als kleine jongen verzamelde hij lettervermicelli en speelde hij het liefst met de klinkers uit de straat. Stefan is een ware woordkunstenaar. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels. Je kunt hem om een boodschap sturen. Hij kijkt, luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn laptop en begint het te borrelen en te bruisen. Even is het stil … BOEM!

LEES MEER

DE
FLEXIBELE
SCHIL

Nog wat meer
informatie

Als kleine jongen verzamelde hij lettervermicelli en speelde hij het liefst met de klinkers uit de straat. Stefan is een ware woordkunstenaar. Of het nu een ode aan een betonmolen is of een epos voor gebakslierten en kaasstengels. Je kunt hem om een boodschap sturen. Hij kijkt, luistert, denkt en broedt. Dan kruipt hij achter zijn laptop en begint het te borrelen en te bruisen. Even is het stil … BOEM!

Bakkie doen op
onze boot?

Tel: 12345678
E-mail: info@jenk.nl
Locatie: 3e Katendrechtsehoofd boardroom Sydney

volg ons op
social media!