Klant

discovery

Elkaar leren kennen!

Elkaar leren kennen

Welkom bij JENK! Tof dat je er bent. Het liefst gaan we natuurlijk meteen voor je aan de slag. Mouwen opstropen en bouwen. Maar soms is het tóch handig om eerst te ‘lullen’ en dan pas te ‘poetsen’. Aan de hand van een korte vragenlijst komen we er samen achter wie je nou eigenlijk precies bent. Maar ook wat je belangrijk vindt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Al die informatie draagt bij aan ons ultieme gezamenlijke doel: een website als een maatpak waarmee jij straks de show steelt.
Met je antwoorden zetten we in onze kick-off meeting samen de puntjes op de ‘i’. Of achter de www.

Wat doen wij met de gegevens?

We weten nu alles van je… Althans, alles wat we nodig hebben voor het project. En dat is precies waar we je gegevens voor zullen gebruiken. We delen ze alleen intern met de JENK’ers die eraan werken. Niet meer en niet minder. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk om met je gegevens en delen we ze niet met derden.
Ben je er klaar voor?

Elkaar leren kennen

Wij kijken er erg naar uit om met je samen te werken! Om ervoor te zorgen dat wij een passende website voor je kunnen bouwen waarmee je straks staat te glimmen op het web, hebben wij nog wat informatie nodig. We hebben negen vragen opgesteld die ons een indruk zullen geven van de visies en het doel van het project. In de kick-off meeting zullen wij dan ook dit discovery document met elkaar bespreken om de laatste puntjes op de “i” te zetten.

Wat doen wij met de gegevens?

Hier komt nog een tekst. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Beantwoord de volgende vragen:

11 + 6 =

Bedankt voor

het invullen!